Educació no formal al Mediterrani.

El pasat mes de desembre BICICOMIC, representat per Toni Porcar, va asistir a l’acte pel dialeg intercultural i la educacio no formal al MEDITERRANI.  Bicicomic ha participat amb un taller sobre la inmigració i un espectacle a la plaça de l’Ajuntament de Tarragona.

Més de 100 associacions de 12 països europeus i àrabs han debatut les noves vies d’educació a Tarragona al Rectorat de la Universitat Rovira i Virgili (URV), Tarragona – 2015/12/16

La trobada ha sigut inaugurada  a la URV en un acte amb el rector Josep Anton Ferré i l’alcalde de Tarragona, Fèlix Ballesteros

Mediterrani, veure, sentir, compartir.

 

Tarragona acull a partir de dimecres que en representants de 108 associacions de 12 països europeus i àrabs (Algèria, Líban, Bèlgica, Lituània, Espanya, el Marroc, França, Palestina, Irlanda, Portugal, Jordània i Tunísia) que fins al dissabte 19 de desembre desplegaran innovadores maneres d’entendre l’educació no formal (a través de l’art, el joc, els esports, tallers, dinàmiques de grup …) per promoure l’adquisició de coneixements, valors i actituds.

Organitzada per l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) i la Fundació Anna Lindh per al Diàleg Intercultural, la iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, la Universitat Rovira i Virgili i la Càtedra Unesco per al Diàleg Intercultural a la Mediterrània
Les associacions i entitats de la societat civil que prenen part són membres de la Fundació Anna Lindh (FAL), una xarxa euromediterrània amb seu a Alexandria que agrupa 4.000 entitats de la societat civil de 43 països que treballen en el marc del diàleg intercultural. És la segona trobada comú de diverses xarxes nacionals i la que reuneix més entitats i més països.

Per la seva banda, l’IEMed és un centre especialitzat en les relacions euromediterrànies, amb la seva seu a Barcelona des de 1989. És el coordinador de la Xarxa Espanyola de la Fundació Anna Lindh, que serà la xarxa amb més representació a Tarragona.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate »